E-LEARNING

Otthoni felkészülés, nincs tanfolyam, bármikor elkezdhető, saját időbeosztás

N

Online elméleti képzés

N

Akár Androidos mobilkészüléken is

N

Tanulj a saját időbeosztásod szerint

N

Bármikor elkezdheted

N

Már 10 kategóriában elérhető

Online elméleti képzés

Gyakran Ismételt Kérdések (Gy.I.K.)
Mit kell tudnom az e-learning képzésről?

Az E-learning elektronikus távoktatást jelent. Otthon kényelemesen, egyéni tempóhoz mérten tud a tanuló felkészülni az elméleti vizsgára. 75 óra illetve 180 nap áll rendelkezésre a tanulásra (a határidőket a programba történő első bejelentkezéstől, és azon belül is a tananyag elindításától számítja). Mindez a programba belépve indul és telik, és a kijelentkezéssel áll meg. Fontos, hogy a gyakorlás befejezésekor ne csak bezárd az ablakot, hanem szabályosan kijelentkezz, mivel a legtöbb böngésző (pl. a Google Chrome), megjegyzi és elmenti a jelszavakat, így le tudja számolni a háttérben a tanulási idődet!

Fontos!!! A gyakorlás megkezdésétől számított 9 hónapon belül legalább egy KRESZ vizsgát tenned kell és 12 hónapon belül azt sikeresen teljesítened is kell. Ellenkező esetben az egész tanfolyamot meg kell ismételned.

Hol alkalmazható?

Az e-learning alkalmazása világszerte dinamikusan növekszik és egyre inkább általánosan alkalmazott és kifejezetten eredményes képzési formává válik, elsősorban a felsőoktatás, a felnőttoktatás és a vállalati képzések területén.

Miért hatékony?

A tananyagok a szöveges információk mellett multimédia-elemek, interaktív animációk, szituációs gyakorlatok alkalmazásával teszik könnyen befogadhatóvá és hatékonyan elsajátíthatóvá az ismereteket.

Az igazi e-learning tananyagok egyik legfontosabb ismérve a folyamatos interakció, amely egyrészt „ébren tartja” a tanuló figyelmét, másrészt lehetővé teszi az előrehaladás fokának, illetve a tananyag elsajátításának mérését, regisztrálását. Így tehát sokkal többről van szó, mint egyszerűen elektronikus úton, illetve interneten megvalósuló információátadásról.

Mi szükséges hozzá?

Ha ezt olvassa, gyakorlatilag már minden adott a tananyag használatához, ugyanis a tanuláshoz csak egy számítógép és egy internetes böngésző szükséges. A tananyagok és a megjelenítésükhöz szükséges keretrendszer az e-learning szolgáltatónál vannak telepítve. Ezek interneten keresztül érhetőek el, így nincs szükség sem speciális szoftverek telepítésére, sem mély informatikai ismeretekre a tanuláshoz.

Az e-learning olyan távoktatást valósít meg, amely egyszerre nyújt maximális szabadságot és rugalmasságot a tanulónak és naprakész, objektív ellenőrzési lehetőséget a képző szervezetnek

Működik-e az E-learning okostelefonon keresztül?
  • A készülék mindenféleképpen Android-os legyen
  • A képernyő mérete legyen legalább 5 Col vagy annál nagyobb
  • Az E-learning rendszer aktuális szoftverfrissítést igényel
  • Tableten és Ipad-en sajnos nem használható
Mi a teendőm, ha túllépem az e-learning felhasználási időmet?

Ha túllépted az e-learning felhasználási idejét, akkor lehetőséged van pótfelhasználás vásárlására (30 nap/10 óra), melyeknek díja kategóriánként eltérő. (10.000 Ft-tól). Ezt ügyfélszolgálatunkon tudod igényelni a díj befizetése után.

Mi a teendőm sikertelen KRESZ vizsga után?

A hatóságon egyből a vizsga után új időpontot kérsz vagy ügyfélszolgálatunkon van erre lehetőség. 4600.- Ft

Mi a teendőm sikeres KRESZ vizsga után?

Gratulálunk az első sikeres vizsgádhoz!

Ha még nem végezted el az egészségügyi tanfolyamot, akkor arra gyere be az ügyfélszolgálatra, és jelentkezz be. Ezek után jön egy adminisztrációs időszak. Az iskola megkapja a vezetési karton azonosítókat a hatóságtól, ami alapján kiállítják őket. Fizesd be a következő részletet,ami az első 10 óra vezetés. A vezetési karton birtokában az oktató (ha volt, akkor a választott oktató) felveszi a kapcsolatot a tanulóval az első vezetési időpont egyeztetésére.

Mikor és hol lesz a KRESZ vizsgám?

KRESZ vizsgára az elméleti tanfolyam, vagy az E-learning elvégzése után lehet jelentkezni az ügyfélszolgálattal egyeztetve. Abban az esetben sem tudunk neked vizsgát kérni, ha valamelyik dokumentumot még nem adtad le.(pl.: orvosi alkalmassági) Ha minden papírod rendben van, akkor a hatóságtól kapunk egy időpontot számodra, amiről értesítünk. Ha vannak olyan napok, amik nem jók neked a vizsgára kérlek értesíts minket róla, mert ha megkértük neked a vizsgát, már csak újabb vizsgadíj befizetése mellett tudunk neked vizsgát kérni. A kresz elméleti vizsga helye: 4400 Nyíregyháza, Törzs u. 108. Örökösföld Vizsgacentrum

Jelentkezéskor mit vigyek magammal?

Ezeket a dokumentumokat kell magaddal hozni a személyes beíratkozáshoz:

  • személyi igazolvány,
  • lakcímkártya,
  • jogosítvány (ha esetleg már van),
  • orvosi alkalmassági vélemény (ha még nincs jogsid, vagy az mopedes jogsi) – mopedre jelentkezéshez nem kell,
  • iskolai bizonyítvány (8. áltaános,szakmunkás,érettségi,oklevél stb),
  • gmail.com-os email cím.
Az orvosi alkalmasságit miért kell megőrizni a képzés végéig?

Az orvosi alkalmassági igazolást az ügyintézéshez kollégáink csak lefénymásolják, és az eredetit visszaadják, mert azt majd az okmányirodában kérik a jogosítvány elkészítéséhez.

Elsősegélynyújtó szakkörre mikor és hogyan kell jelentkeznem?

Elsősegélynyújtó szakkörök minden hónapban indulnak. Bejelentkezés folyamatos az ügyfélszolgálati irodánkban. Maga a kiskártya majd csak a jogosítvány kiváltásakor fog kelleni, mert az okmányirodában kérik. A szakkör ára 10.000 Ft, vizsgadíja 18.000 Ft.

Mentesül az elsősegély vizsga alól, aki 1984. január 1. után szerzett kategóriás járművezetői engedélyt. (24/2005 GKM rendelet szerint)

Az alábbi ikonokra kattintva megtekinthető az adott kategóriához tartozó tananyag demo verziója:

Kategória AM

Kategória A1

Kategória A1(B)

Kategória A2

Kategória A

Kategória B

Kategória BE

Kategória C

Kategória CE

Kategória D