Kapcsolat

Felmerülő kérdéseivel forduljon segítőkész kollégáinkhoz!

w

Kategóriás képzések

Szaktanfolyamok

Gépkezelői képzések

Szimulátor

E-Learning

Ügyfélszolgálat nyitva tartása (munkanapokon):

H: 08:00 – 17:30
K-SZ-CS: 08:00 – 16:00
P: 08:00 – 14:30
SZO-V: ZÁRVA!

Felnőttképzési nyilvántartásba vételi szám:
B/2020/000214
Engedélyszám:
E/2020/000229

Címünk

4400 Nyíregyháza, Szarvas út 48.

(A víztoronnyal szemben)

Telefon

+36 (42) 506-450

+36 (42) 506-451

E-mail:

educar98@gmail.com

 

Gyakorlati oktatás helyszíne: 4551 Nyíregyháza, Nyíregyházi u. 21. (Trans-Vidia mellett)

Írjon nekünk üzenetet!

Amennyiben kérdése merül fel bármely képzésünkkel kapcsolatban, vagy további információra van szüksége, töltse ki üzenetküldő űrlapunkat, és kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!

7 + 14 =

Rólunk

A vállalkozás fő tevékenysége: Szakmai középfokú oktatás (iskolarendszeren kívüli felnőttoktatás.)

 

Alap- és középfokú tanfolyamok szervezése, oktatása, vizsgáinak megszervezése, mely országos érvényű bizonyítványt, jogosítványt (tanúsítvány) biztosít a végzett hallgatóknak.

 

1992-ben alakult az EDUCAR Betéti Társaság.

 

2010-ben EDUCAR Oktató Centrum Oktató Bt. névre változott társaságunk neve.

 

Az elmúlt évek során megismertek bennünket országszerte- főleg Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdú-Bihar, Borsod-Abaúj-Zemplén és Heves vármegyében. Társaságunk közlekedés, gépészet, mezőgazdaság ágazatban végez oktatási tevékenységeket. A reklámkampányaink eredményeképpen több tanfolyamot sikerül éves szinten beindítanunk.

 

A korábbi időszakban többször nyújtottunk be pályázatot a Munkaügyi Központok illetve a Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztálya által meghirdetett tanfolyamokra, melyekből sikerült többet megnyernünk. A piaci igényeket figyelembevéve a ’régi’ képzések helyett újabb képzések kerültek felvételre a képzési listánkon.

 

Az elmúlt években főleg Építő- és anyagmozgató gép kezelője (megfelelő szakmairány megjelölésével ) tanfolyamokat indítottunk, de foglalkoztunk mezőgazdasági jellegű valamint egyéb, a munkáltatók által megrendelt szakmai képzések megvalósításával is.

 

Társaságunknál – sikeres vizsgát követően vezetői engedélyt tud szerezni –’AM, A1, A2, A1/B,B,B+E,C, C+E, D kategóriákból .

 

Képzési listánkon megtalálható még a KAV (Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont Nonprofit Kft.) által vizsgáztatott szaktanfolyam pl. A veszélyes áruk közúti szállítására képestő szaktanfolyam, Az autóbuszvezetői és tehergépkocsi- vezetői alap- és továbbképzési képesítésre felkészítő szaktanfolyam (GKI) , a Személytaxis és személygépkocsis személyszállító szolgáltatói vagy vállalkozói szaktanfolyam , stb.

 

Többször felmerül az igény egy újabb képzés megvalósítására. Számunkra ez egy kihívás, egy megfelelés, egy újabb piac bővítése.

 

Kollégáinkkal mindent megteszünk azért, hogy megfeleljünk az elvárt követelményeknek, helyt tudjunk állni – a jó eredményekkel, minél több tanuló tanulhasson nálunk, szerezzen számára megfelelő szakmát, végzettséget.

 

Ha bármiben tudunk segíteni az oktatásban vagy egy újabb cél elérésében – keressenek bennünket! Tanuljanak nálunk! Szeretettel várunk mindenkit!

 

EDUCAR OKTATÓ CENTRUM BT. csapata