TŰZVÉDELMI SZAKVIZSGA

Tűzvédelmi szakvizsgát szeretne? Jelentkezzen nálunk még ma!

Tanfolyamjaink folyamatosan indulnak (kérjen egyedi árajánlatot!)

A 45/2011.(XII.7) BM rendelet meghatározza, hogy bizonyos tűzveszéllyel járó munkaköröket tilos tűzvédelmi szakvizsga nélkül betölteni. Fő szempontként figyelembe kell venni, hogy a dolgozók a munkakörükkel kapcsolatos tűzvédelmi ismereteket még időben megismerje, megelőzze a balesetet, és a veszélyes feladatokat ne rutinszerűen végezze.

Oktatóink több évtizedes tapasztalata, és folyamatos továbbképzése jó garancia arra , hogy az oktatás során a jelentkező hatékonyan és sikeresen elsajátítsa az anyagot, melyből sikeres vizsgát tesz..

A színvonalas és kellemes hangulatú oktatást még aznap egy írásbeli tesztlap kitöltése követi, így rövid idő alatt kézbe kaphatja bizonyítványát, mely a kiállítástól számított 5 évig érvényes !

A tűzvédelmi szakvizsga komplett lebonyolítását Magyarország egész területén vállaljuk, mindössze bruttó 17.000, – Ft/ foglakozási ágazatokra biztosítjuk. A naprakész tananyagot, a felkészítő oktatást, a vizsgáztatást és a bizonyítványt ez az ár tartalmazza.

Egy nap alatt több foglalkozási ágazatból is tehető szakvizsga. 10 fő feletti létszám esetén lehetőség van kihelyezett tanfolyam és vizsga megtartására.

Mindenkinek kell rendelkezni Tűzvédelmi szakvizsga bizonyítvánnyal, aki a 45/2011. (XII. 7.) BM rendelet 1. mellékletében meghatározott foglalkozási munkakörök bármelyikét végzi, valamint azoknak, akik az 1-9., és 12-13. pontban meghatározott tevékenységet végzők munkáját közvetlenül irányítják.

$

1. Hegesztők és az építőipari tevékenység során nyílt lánggal járó munkát végzők.

$

2. Az Országos Tűzvédelmi Szabályzat szerint fokozottan tűz- vagy robbanásveszélyes osztályba tartozó anyagoknak bármely időpontban 300 kg tömegmennyiséget meghaladó mennyiségű tárolását vagy 100 kg tömegmennyiséget meghaladó mennyiségű ipari vagy szolgáltatás körébe tartozó feldolgozását, technológiai felhasználását végzők.

$

3. Éghető gáz lefejtését, töltését, kiszolgálását, továbbá autógáz kiszolgálását végzők.

$

4. Tűzgátló, füstgátló nyílászáró-szerkezetek beépítését, felülvizsgálatát, karbantartását, javítását végzők.

$

5. Tűzoltó-vízforrások felülvizsgálatát végzők.

$

12. Tűzállóságot növelő bevonati rendszerek alkalmazását, karbantartását végzők.

$

13. Beépített hő- és füstelvezető rendszerek telepítését, felülvizsgálatát, karbantartását, javítását végzők.

$

14. Erősáramú berendezések időszakos felülvizsgálatát végzők.

$

15. Tűzgátló tömítések beépítését, felülvizsgálatát, karbantartását, javítását végzők.

$

16. Tűzállóságot növelő burkolatok beépítését, karbantartását végzők.

Kérjen egyedi árajánlatot!

További információért kérjük, töltse ki üzenetküldő űrlapunkat, és kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!

3 + 8 =